19.11.2019

MÜFTÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE KONFERANS

Espiye İlçe Müftüsü Yavuz KOÇAK ve ilçe vaizi Gençlik Koordinatörü Ahmet Yılmaz Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle 4 okulda öğrencilere konferans verdi.

İlçe Müftüsü Yavuz KOÇAK, Peygamberimizi Anma Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Cengiz Şarıbaş MTA Lisesi’nde , İlçe Vaizi Gençlik Koordinatörü Ahmet Yılmaz ise Soğukpınar Beldesi Şehit Özgün Özdemir İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerine konferans verdiler.

İlçe Müftüsü Yavuz KOÇAK ve ilçe vaizi Gençlik Koordinatörü Ahmet Yılmaz Konferansta, öğrencilere “Peygamberimiz ve Aile ” hakkında ayet ve hadislerle ilgili çeşitli bilgiler verdiler. Konferanslara, Okul Müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler büyük ilgi gösterdiler.

Espiye Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi Ekrem Cebeci, ÇPL Müdürü Deniz Aldemir, Şehit Ç.S.MTA Lisesi Müdürü Alptekin Güler ve Soğukpınar Beldesi Şehit Özgün Özdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Türker Yanıkoğlu, “Peygamberimizin(SAV) dünyaya teşriflerinin 1448.yıl dönümünde ilçe müftümüz Yavuz KOÇAK' ı ve ilçe vaizi Gençlik Koordinatörü Ahmet Yılmaz’ı okullarımızda ağırladık. Öğrencilerimize Efendimizin örnek hayatını anlatan müftümüze ve vaizimize teşriflerinden ve kıymetli sunumlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.