Eynesil Müftülüğü

29.03.2017

Yılmaz ÇELİK

1978 Giresun doğumlu olan Çelik, Yağlıdere Kanlıca Köyü İlkokulundan sonra ortaokulu Hendek, liseyi ise Giresun İmam-Hatip Lisesinde bitirdi. 2002’de Marmara İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Din Psikolojisi A.B.D’de “Genç ve Yetişkin Evlilerde Kıskançlığın Din Psikolojik Tahlili” adlı tezi ile bilim uzmanı oldu. 21. Dönem Haseki İhtisas Kursunu 2008’de başarı ile tamamladı.
1997’de hizmetine başlamış olduğu Diyanet İşleri Başkanlığı’nın farklı kademelerinde çalıştıktan sonra, sırası ile Tunceli-Ovacık, Erzincan-Kemah ve Trabzon-Şalpazarı Müftülüğü yaptıktan sonra, son çıkan ilçe müftüleri kararnamesiyle Eynesil ilçe Müftülüğü görevine 17 Mart 2017 tarihinde başladı.