29.03.2019

Dini Bilgiler Yarışması Yapıldı.

Kur'an kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi Temel Dini Bilgileri öğrenmeye ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okumaya  teşvik etmek amacıyla, Başkanlığımıza bağlı Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler arasında yarışmalar yapıldı.

27/03/2019 Çarşamba günü saat 13.30’da İlçemiz Müftülüğünde yapılan yarışma sonucunda; Birinci Şehitlik Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice GENÇ’in Öğrencisi Kübra KÜÇÜK oldu.  İkinci ise, Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Zehra ÖZ’ün Öğrencisi Zeliha CÜCEN olurken, üçüncü ise Gölbaşı Köyü Kur’an Kursu Geçici Öğreticisi Kevser ÇAL’ın öğrencisi Esma BAYRAKTAR oldu.

02 Mayıs 2019 Perşembe günü İl Müftülüğünde yapılacak olan yarışmada Şehitlik Cami Kur’an Kursu Öğrencisi Kübra KÜÇÜK ilçemizi temsil edecektir.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.