19.04.2018

Nisan ayı personel toplantısı yapıldı

Nisan  ayı personel toplantısı  18.04.2018 Çarşamba günü saat  09:30 da Müftülük Konferans Salonunda  İlçe Müftüsü  Haydar  BEKTAŞOĞLU'nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı  Müftü beyin açılış konuşmasının ardından  gündem maddelerinin görüşülmesiyle  devam etti. Toplantıda :

1-Camiler ve Din Görevlileri Haftası Hutbe sunumu, Hutbe ve Şiir yazma,Dini Bilgiler,Proje yarışması.

2-Camiler ve Din Görevlileri Haftası Hafızlık, Kur'an-ı Kerimi güzel okuma, Ezanı güzel okuma yarışması

3-2018 Yılı II.Dönem Hafızlık tespit sınavı duyurusu.

4-2018 yılı Ramazan imsakiyesi  ve  TDV Güce şubsi  Fitre/Zekat zarfı  dağıtımı.

5- Yaz Kur'an Kurslarında öğrenci sayılarını ve eğitim verimliliğini arttırabilmek için neler yapılabileceği hususu,

6-İzne ayrılan görevlilerimizin Cuma namazlarının aksamaması için gereken hassasiyeti göstermeleri gerektiği hususu

7-Yöremizde medfun bulunan dini kanaat önderlerinin (örnek Hasan Şeyh) kabirlerinin personellerimizce ziyaret edilmesi.

8-Personellerimizin Kur'an-ı  Kerim ezberlemelerine önem vermeleri gerektiği vurgulandıktan sonra geçen ay sorumlu tutulan Fetih Süresi personellerimizden dinlendi.

9-Mart ayında toplantılarda yapmak üzere uygulamaya konulan fıkıh mülahazaları bu ayki toplantıda da yapılmaya devam edildi. Fıkhın temizlik babı bitirildikten sonra toplantı sona erdi.