02.07.2018

Sakalı Şerif'e yoğun ilgi

Ramazan ayının son gecesi olması münasebetiyle Güce Merkez camiine akın eden yüzlerce vatandaş, Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif'ini görebilmek için sıraya girdi.

Güce Merkez Camiinde Ramazan ayının son gecesi peygamber efendimizin sakalı şerifi vatandaşların ziyaretine açıldı.Yatsı namazının kılınmasının ardından okunan Kur'an -ı Kerim,tekbirler ve salavatlar eşliğinde camdan sandukanın içerisinde bulunan ve ziyarete açılan sakalı şerifi görebilmek için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdular. Sakal-ı Şerif’i yakından görmek isteyen bay bayan yüzlerce  vatandaş, sıraya girince peygamberimize duyulan sevginin,muhabbetin hat safhaya çıktığı görüldü  Heyecanla sıranın kendine gelmesini bekleyen vatandaşlar tekbirler eşliğinde Peygamber Efendimizin sakalını yakından görme fırsatı buldular ve duygulu anlar yaşadılar.