21.04.2016

2016 Nisan Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Nisan ayı toplantısı, 20.04.2016 Çarşamba günü Güce İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan Din Görevlilerimiz katıldılar.

Toplantı;

Kuluncak Köyü Eski  Camii İmam-Hatibi Mehmet ÇAL hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantı da; 2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası Programının son hazırlıkları görüşüldü. Görev dağılımı yapıldı. 2015 yılında Mülteci ailelere yapılan yardımın Din Görevlilerimiz tarafından 2016 yılında da devam edilmesi kararlaştırıldı. 2016 Yılı Yaz Kur'an Kursu geçici öğretici alımı ile ilgili yapılacak olan sınav personelimize duyuruldu. 2016 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Din Görevlileri arasında yapılacak olan yarışmalar ile ilgili bilgiler verildi.

Bu ay ki toplantıya İlçemiz Gürağaç Köyünden Emekli İmam-Hatiplerimizden Ekrem KİBAR hocamız katıldılar. Din görevlilerimize bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Güce Müftülüğü olarak toplantımıza iştirak eden Ekrem Hocamıza teşekkür ederiz.

Yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı  Tekkeköy Köyü Çayırhan Mahallesi Camii İmam-Hatibi Davut BOZKURT hocamız, Nisan ayı toplantısında Ayın Görevlisi seçildi. Görevlimizi Güce Müftülüğü olarak tebrik eder, görevinde ve çalışmalarında başarılar dileriz.