17.06.2016

2016 Yılı Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı.

Haziran ayı toplantısı, 15.06.2016 Çarşamba günü Güce İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan Din Görevlilerimiz katıldılar.

Toplantı;

Merkez   Camii Müezzin-Kayyımı Salih AYDIN hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantı da; 2016 Yılı Yaz Kur'an Kursu uygulama esasları görüşüldü.  2015 Yılı Ramazan Ayı din hizmetlerinin değerlendirilmesi yapıldı. İç paydaş anketi hakkında bilgi verildi.

Ayrıca toplantı sonrası 2016 Yılı Yaz Kur'an Kursları için Din Görevlilerimize eğitim semineri verildi.

Ergenekon Köyü Danışman Mahallesi Camii İmam-Hatibi Abdülkerim KARABIYIK, Ramazan ayı sonrası Yozgat İli Boğazlıyan İlçesinde yeni görevine başlayacak. Hocamız toplantıda din görevlilerimiz ile vedalaştı ve helallik aldı. Güce Müftülüğü olarak  3 yıldır ilçemizde görev yapan hocamıza çalışmaları ve emekleri için teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılarının devamını dileriz.

Yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı  Ergenekon Köyü Danışman Mahallesi Camii İmam-Hatibi Abdülkerim KARABIYIK hocamız, Haziran ayı toplantısında Ayın Görevlisi seçildi. Görevlimizi Güce Müftülüğü olarak tebrik eder, görevinde ve çalışmalarında başarılar dileriz.