25.07.2016

2016 Temmuz Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Temmuz ayı toplantısı, 20.07.2016 Çarşamba günü Güce İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan Din Görevlilerimiz katıldılar.

Toplantı;

Giyimli Mahallesi  Camii İmam-Hatibi Mustafa KEŞKEKÇİOĞLU hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantı da; 2016 Ramazan ayı hizmetlerinin muhasebesi yapıldı. Tamamlanan 2016 yılı Yaz Kur'an Kursu 1. Döneminin değerlendirilmesi yapıldı. Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilerimize yönelik yapılacak yarışmaların planlamaları yapıldı. Başkanlığımızdan gelen cübbe-sarık genelgesi ve Cami bilgilerinin güncellenmesi hakkındaki yazılar duyuruldu.

Yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı  Yukarıboynuyoğun Köyü  Camii İmam-Hatibi Fatih ÖZTÜRK hocamız, Temmuz ayı toplantısında Ayın Görevlisi seçildi. Görevlimizi Güce Müftülüğü olarak tebrik eder, görevinde ve çalışmalarında başarılar dileriz.