15.02.2017

Şubat Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Şubat ayı toplantısı, 15.02.2017 Çarşamba günü Güce İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan Din Görevlilerimiz katıldılar.

Toplantı;

Düzçukur Köyü  Camii İmam-Hatibi Recep CAZIR hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantı da; Kur'an Kursları arasında Türkiye Geneli yapılacak olan Yüzüne Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Dini Bilgiler Yarışmaları hakkında personelimize bilgi verildi. ayrıca 2017 Umre turları hakkındaki yazı görüşüldü.

Resmi yazıların görüşülmesinden sonra İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ hocamızın Trabzon ili Hayrat İlçe Müftülüğü'ne naklen atanmasından dolayı toplantı hocamızın veda konuşması ile sona erdi. Akabinde görevlerinde başarılı olan Din Görevlilerimize İlçe Müftümüz tarafından Başarı Belgeleri takdim edildi.

Yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı  Kemaliye Mahallesi Yeni Camii İmam-Hatibi Ahmet HİMMET hocamız, Şubat ayı toplantısında Ayın Görevlisi seçildi. Görevlimizi Güce Müftülüğü olarak tebrik eder, görevinde ve çalışmalarında başarılar dileriz.