30.05.2017

2017 Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Mayıs ayı toplantısı, 25.05.2017 Perşembe günü Güce İlçe Müftü Vekili Mahmut MAHMUTOĞLU hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan Din Görevlilerimiz katıldılar.

Toplantı;

Yukarıboynuyoğun Köyü  Camii İmam-Hatibi Fatih ÖZTÜRK hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantı da; 2017 Yaz Kur'an Kursları, Ramazan Hizmetleri ve talimatı, Geçici alınan Diyanet Personelleri  ve Zekat-Fitre hakkındaki yazılar görüşüldü.

Resmi yazıların görüşülmesinden sonra Merkez Site Mescidi İmam-Hatibi Beytullah BUZ hocamızın Bulancak Müftülüğü SamiGüney Köyü Camii'ne naklen atanmasından dolayı  yaptığı konuşması ile müftülüğümüze veda etti.

T.D.V. Güce Şubesimize Arsa bağışlayan  Kemaliye Mahallesi Yeni Camii İmam-Hatibi Ahmet HİMMET hocamız, T.D.V. Genel Merkezitarafından gönderilen Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı Yukarıboynuyoğun Köyü  Camii İmam-Hatibi Fatih ÖZTÜRK hocamız, Mayıs ayı toplantısında Ayın Görevlisi seçildi. Görevlimizi Güce Müftülüğü olarak tebrik eder, görevinde ve çalışmalarında başarılar dileriz.