09.07.2018

Yaz Kur'an Kursları Büyük Bir Coşkuyla Başladı

YAZ KUR'AN KURSLARI BÜYÜK COŞKUYLA BAŞLADI

İlçemizde çocuklarımızın yaz tatili dönemini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri, özellikle görerek ve uygulayarak dini bilgilerini öğrenme fırsatı bulacakları 2018 Yaz Kur’an Kursları eğitim ve öğretimi Güce İlçe Müftülüğüne bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında 25/06/2018 Pazartesi tarihi itibariyle başladı. Yoğun bir ilginin olduğu Yaz Kur’an Kurslarımızda Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirlediği “Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” parolasıyla heyecanlı bir döneme girildi.

Yaz Kur’an Kursları açılış etkinlikleri kapsamında kız öğrencilerimizin eğitim öğretim göreceği İlçemiz İmam-Hatip Ortaokulunda, Güce Müftülüğü Yatılı Erkek Kuran Kursunda ve bütün camilerimizde açılış programı gerçekleştirildi. Güce İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU'nun katılımıyla gerçekleşen programa yoğun bir ilginin olduğu görüldü. Açılış programı yapılan Kurslara olan ilgi ve alakanın canlı tutulması, öğrencilerin dönem sonuna kadar devamlarının sağlanmasına katkı sunmak amacıyla Kur’an Kursunda dönem boyunca yapılacak etkinliklerde başarılı olacak öğrencilere dağıtılacak hediyelerin belirlenmesi öğrenciler arasında heyecanla karşılandı.