17.07.2018

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 15Temmuz Etkinliği

YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZDEN 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Güce İlçe merkezindeki cami ve kuran kurslarında okuyan yaz kuran kursu öğrencileri 15 Temmuz anısına coşkulu bir etkinlik gerçekleştirdi.

13.07.2018 Cuma günü saat 9:30'da Güce İlçe Müftülüğü Konferans salonunda saygı duruşu yapılarak ve İstiklal Marşı okunarak başlanılan program öğrencilerden birisinin Kur'an-ı Kerim tilavet etmesiyle devam etti.

Daire amirlerinin ve vatandaşların da iştirak ettiği etkinlik  Müftülüğümüzün hazırladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlik Programı doğrultusunda devam etti.

İlçe Müftümüz Haydar BEKTAŞOĞLU' nun teşekkür konuşmasının ardından salona teşrif edenlere ikramlarda bulunularak program sonlandırıldı.

Ayrıca Müftülüğümüzce ve Güce Kaymakamlığınca hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları çerçevesinde ilçemizdeki şehit kabirleri ziyaret edildi, bütün camilerimizde okunan hatimlerin duası yapıldı ve Belediye Kültür Merkezinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.