11.10.2018

2018 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

2018 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ  HAFTASI, GÜCE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN DEĞİŞİK ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

1.Güce müftülüğümüz personelinin tamamının katılımıyla “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” başta olmak üzere tüm Şehitlerimiz ve  geçmişlerimiz için Güce Merkez camiinde halkımızın da katılımıyla Hatmi şerif okundu.

2. Değişik camilerimizde Kur’an-ı Kerim ziyafeti gerçekleştirildi. Katılım gösteren cemaatimize aşure ikramında bulunuldu.

3. Öğrenciler arasında Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı.

4. Bayan cemaatimize yönelik müftülüğümüz konferans salonunda panel gerçekleştirildi. Bu etkinliğe katılanlara ikramda bulunuldu.

5. İlçemizde bulunan emekli din görevlilerimize bir toplantı tertip edilerek ikramda bulunuldu.

6. Personelimizle birlikte halkında katıldığı sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Ardından kahvaltı ikramında bulunuldu.

7. Yaşlı ve hasta emekli din görevlilerimiz ziyaret edildi.

8. Okullarımızdaki öğrencilerimizle cami ziyaretleri gerçekleştirildi.