23.08.2016

2016 Ağustos Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Ağustos ayı toplantısı, 17.08.2016 Çarşamba günü Güce İlçe Müftü Vekili  Mahmut MAHMUTOĞLU hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan Din Görevlilerimiz katıldılar.

Toplantı;

İlit Köyü  Camii İmam-Hatibi Talip YÜKSEL hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantı da; 2016 yılı T.D.V. Vekaletle Kurban Organizasyonu görüşüldü.  Tamamlanan 2016 yılı Yaz Kur'an Kurslarının değerlendirilmesi yapıldı. Başkanlığımızdan gelen Cami ödenekleri, Cami Kütüphaneleri, Tashih-i Huruf Kursu, D.H.Y.S. Sistemi hakkındaki görüşler ve 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası hakkındaki yazılar görüşüldü.

Yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı  Kuluncak Köyü Kavacık  Camii İmam-Hatibi Metin KARTAL hocamız, Ağustos ayı toplantısında Ayın Görevlisi seçildi. Görevlimizi Güce Müftülüğü olarak tebrik eder, görevinde ve çalışmalarında başarılar dileriz.