13.10.2016

Camiler Haftası Konferansı Merkez Camiinde Yapıldı

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası yapılan etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu yıl Camiler haftasının ana teması "Cami ve Kitap".

İlçe Müftülüğümüz Camiler haftası münasebetiyle  5 Ekim Salı günü Öğle namazından önce Merkez Camii'nde konferans  düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak  Doğankent İlçe Müftüsü Yusuf ÇAKIR katıldı. ÇAKIR konuşmasında; " Camiler ve Din Görevlileri Haftasından, Camilerimiz ve Kitap Medeniyeti ile ilgili ayet ve hadisler, Cemaat olmanın faziletleri, Sadaka-i cariye ve öneminden, Din Gönüllülüğü ve müslümanın sorumluluklarından bahsetti. Konferans akabinde kılınan öğle namazından sonra program sona erdi.

Güce Müftülüğü olarak Tüm Din Görevlilermizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlarız. Din Görevlilerimize Görevlerinde başarılar dileriz.