14.12.2016

EMNİYET AMİRLİĞİ'NE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

Güce Müftülüğü olarak Güce Emniyet Amirliği'ne İstanbul'da yaşana elim Terör Saldırısında Şehit olan Polis Memurlarımız adına taziye ziyaretinde bulunduk. Ziyarete, Güce İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ, İlçe Vaizi Mahmut MAHMUTOĞLU, Daire Personellerimiz ve İmam-Hatiplerimiz katıldılar.

Ziyarette İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısı kınanırken, olaydan duyulan üzüntü paylaşıldı. Diyanet çalışanları olarak her zaman emniyet çalışanlarımızın yanında olduğumuzun vurgusu yapıldı. Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte devlet memuru olarak üzerimize düşen sorumlulukların önemine dikkat çekildi. Bu tür hain oyunların ülkemizde son bulması temennisiyle ziyaret sona erdi.

Ayrıca görevine yeni başlayan Güce Emniyet Amir Vekili Muhammet DEMİRAY'ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.