29.03.2016

2016 Yılı Kutlu Doğum Web Sayfası Açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, İl, İlçe Müftülükleri, Camiler ve Kur'an Kurslarında , "Kutlu Doğum Haftası" hazırlıklarına aralıksız devam ediliyor.

Hazırlıkların en önemli aşaması her sene olduğu gibi "Kutlu Doğum Web Sitesi" 2016 yılı Kutlu Doğum Haftasının ana teması olan “Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet" oldu.

“2016 Yılı Kutlu Doğum Web Sayfası” adıyla kurulan site http://kutludogum.diyanet.gov.tr/ adresinden yayına başladı.

Sitede:Ayetler, Hadisler , E-Kitap, Etkinlikler, Hat Yazıları, Makaleler, Şiirler, Hikayeler, Özlü Sözler, Hutbeler, Vaazlar, Genel Afişler, Program Afişi, Bilboard, Bez Afişler, Raket, Kokart, Flama, Küçük Boy, Kırlangıç, Masa Bayrakları, Davetiye, Görevli Kartı, Dosya, Arma, Bloknot, Zarf, Çanta Torba, Antentli Kağıt, Tv Reklamları, Tanıtım Filmi, Galeri ve Müftülükler için bölümler yer aldı.

“İnsanlığı Diriltmek İçin Gelin Birlik Olalım” sloganın kullanıldığı sitede; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in Kutlu Doğum Haftasına ait Mesajına da yer verilmiştir.