08.06.2016

2016 Yılı Mayıs Ayı Personel Toplantısı Bektaş Yaylasında Yapıldı

01 Haziran 2016 Çarşamba günü hem din görevlilerimizin aileleri ile kaynaşmanın sağlanması hem de  ramazan ayı öncesi stres atmak için Mayıs ayı toplantısı Dereli İlçesi Bektaş  Yaylasında Piknikli Toplantı şeklinde yapıldı. Toplantıya Din görevlilerimiz aileleri ile katıldılar.

Toplantı;

Boğaz Alanı Obası Camii'nde İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ ve Din Görevlilerimizin katılımıyla yapıldı. 2016 Yılı Ramazan ayı hizmetleri  görüşüldü.  2016 Yılı Yaz Kur'an Kursu talimatı görüşüldü. Personelimizin Yıllık ve Mazeret izinleri hakkındaki yazı görüşüldü. Ayrıca  Toplantıda İlçemize naklen atanan ve göreve başlayan Soğukpınar Köyü Camii İmam-Hatibi Adem KÜLEKÇİ ve Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Salih AYDIN kendilerini tanıttılar.

Yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı  Yukarıboynuyoğun Köyü Camii İmam-Hatibi Fatih ÖZTÜRK  hocamız, Mayıs ayı toplantısında Ayın Görevlisi seçildi. Görevlimizi Güce Müftülüğü olarak tebrik eder, görevinde ve çalışmalarında başarılar dileriz.