18.02.2017

İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ'a Veda Yemeği Düzenledik

01.10.2012 tarihinde ilçemize müftü olarak atanan ve o günden beri görevini başarı ile sürdüren Mustafa KAYIŞ hocamız. Trabzon ili Hayrat İlçe Müftüsü olarak naklen atandı. Tayin nedeniyle ilçemizden ayrılacak olan hocamıza 15 Şubat Çarşamba günü veda yemeği düzenledik. Veda yemeğine Giresun İl Müftümüz Muhittin ORAL, İl Müftü yardımcısı İbrahim MEMİŞ, İlçe Kaymakamımız Mustafa KÖLEOĞLU ile Güce İlçemiz Daire Amirlerimiz, Güce Belediye Başkanı Aytekin GEÇGEL, Tirebolu İlçe Müftüsü Bedir AYDIN, Doğankent İlçe Müftüsü Yusuf ÇAKIR, Güce Esnaflarımız, STK temsilcileri ve Güce halkımız katıldılar.

Veda Yemeği Merkez Camii Müezzin-Kayyım'ı Salih AYDIN hocamızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Gecenin sunuculuğunu İlit Köyü Ağallıkkıran Camii İmam-Hatibi Ümit GÜLER hocamız yaptı.

Veda Yemeğinin ardında söz alan İl Müftümüz Muhittin ORAL, İlçe Kaymakamımız Mustafa KÖLEOĞLU ve Belediye Başkanı Aytekin GEÇGEL İlçe Müftümüze yaptıkları çalışmaları ve başarılarından söz ederek yeni görevinde hocamıza başarılar dilediler.

Veda konuşması yapan hocamız konuşmasında :

"Trabzon'un Hayrat ilçesine atanmam dolayısıyla, Dört buçuk yıldır görev yaptığım Giresunun güzel yürekli insanlarıyla dolu olan şirin ilçesi Güceye veda ediyorum. Bu süreçte yaptığım her programda, her çalışmada yanımda olan destekleyen Gücenin güzel insanlarına, esnafına, muhtarlarına, daire amiri arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına, siyasi partilerimizin kıymetli başkanlarına, Türkiye Diyanet Vakfı Güce Şubesi yönetim kuruluna, çok kıymetli İmam Hatiplerime, Kuran Kursu hocalarıma, Müftülük daire personelime, İlçe Müftüsü arkadaşlarıma, İl Müftü Yardımcılarıma, İl Müftüm Muhittin ORAL hocama, Belediye Başkanım Aytekin Geçgel'e ve her çalışmamda beni destekleyen teşvik eden Kaymakamım Mustafa Köleoğlu Beyefendiye teşekkür ediyorum. Adıma düzenlenen veda gecesi programına katılan bütün misafirlerimize, programın hazırlanıp icra edilmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla." diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Mustafa KAYIŞ hocamıza İl Müftümüz, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan  plaket ve hediyeler takdim edildi. Müftülük personellerimiz adına Muammer YILMAZ hocamız hediyesini takdim etti.

Program Tirebolu İlçe Müftümüz Bedir AYDIN hocamızın yaptığı dua ile tamamlandı. Güce İlçe Müftülüğü personellerimiz adına İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ hocamıza bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, yeni görevinde başarılarının devamını dileriz.