11.08.2017

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerimize Kaymakamlığımızdan Tablet Hediye Edildi

2017 Yılı Yaz Kur'an Kurslarımız 3. Kur döneminde eğitimlerine devam ediyor. İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa KÖLEOĞLU , İlçe Müftümüz Sayın Mahmut MAHMUTOĞLU ve Güce Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Özcan YERLİKAYA 3. Kur eğitimlerine devam eden Yaz Kur'an Kurslarımıza ziyarette bulundular. Ziyarette öğrencilerin durumları hakkında Din Görevlilerimizden bilgiler aldılar. Ayrıca öğrencilerle bir müddet sohbet ettiler.

İlçe Kaymakamlığımımız Sayın Mustafa KÖLEOĞLU, ilçemizdeki fındık hasadının başlaması nedeniyle öğrenci sayılarımızın azalmasına rağmen halen kurslarımıza devam eden öğrencilerimizi katılımlarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.

Özellikle Yasin-i Şerifi ezberleyen

Kuluncak Köyü Eski Camii Kur'an Kursu Öğrencilerimizden;

1 - Nurdan HOÇUR

2 - Nuran HOÇUR

3 - Büşra ÇAL

4 - Kübranur ÇAL

Dayıcık Köyü Yukarı Mahalle Camii Kur'an Kursu Öğrencilerimizden;

1 - Yasin ÖZER

Ergenekon Köyü Camii Kur'an Kursu Öğrencilerimizden;

1 - Tunahan YIĞIN'a

başarılarından dolayı Kaymakamımız Sayın Mustafa KÖLEOĞLU tarafından Tablet ile ödüllendirildiler.