17.07.2018

ŞEHİT ALİ CEVİZCİ İÇİN KUR'AN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE GÜCE'DE ŞEHİT OLAN ASKER İÇİN KUR'AN-I KERİM VE MEVLİT OKUTULDU

Güce ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci Kur'an-ı Kerim için mevlit okutuldu.

Müftülüğümüzce Güce Merkez Camisi'nde organize edilen programda tüm şehitler için dua edildi.

İlçe Müftümüz Haydar Bektaşoğlu, şehit Cevizci ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Biliyoruz ki o şimdi ölümsüzlük makamında, şehitlik mertebesindedir. Allah'a niyazımız, akan kanın durması ve ülkemize musallat olan terör belasının bir an evvel def edilmesidir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ile yad ediyor, Cenab-ı Mevladan şehitlerimize rahmet diliyorum." diye konuştu.

Programa, Güce Jandarma Jandarma Komutanı Ergün Karadere, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve askerler katıldı.