04.11.2016

4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSUMUZ EĞİTİM-ÖĞRETİME DEVAM EDİYOR

Güce Kaymakamlığı, Güce Müftülüğümüz ve Güce Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği Güce Anaokulunda 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursumuz eğitim-öğretime devam etmektedir. Daha önce Müftülük bünyesinde müstakil olarak açılan kursumuzu, miniklerimizin hem anaokulu eğitiminden hem de dini eğitimden mahrum kalmamaları adına böyle bir uygulamaya gidildi. Bu kapsamda İlçemizdeki tüm 4-6 Yaş Grubu miniklerimize ulaşma imkanına kavuştuk ve aileleri "Anaokulu  yada Kur'an Kursu mu?" seçme zorunluluğundan kurtarmış olduk.

Yapılan protokol gereği İlçemiz Güce anaokulunda miniklerimize Öğleye kadar Anaokulu Programı öğleden sonra ise Kur'an kursu Dersleri  verilmektedir. Şu anda yaklaşık 40 öğrencimiz bulunmaktadır. Müftülüğümüz üç ayrı sınıf ve öğretici ile eğitim ve öğretim hizmetine devam etmektedir.