10.08.2018

Yaz Kuran Kursları arası bilgi yarışması yapıldı

Kur'an Kursları Arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Güce Müftülüğü tarafından 2018 yılı Yaz Kur’an Kursları arası “Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim” yarışması düzenlendi.

İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU’nun komisyon başkanlığı yaptığı “Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim” yarışması Güce Merkez Camisinde yapıldı.

Bilgi yarışması öncesi kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU,  şunları ifade ettii: "Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 yılı Yaz Kur'an kurslarının bitimine az bir süre kala hem kurslara olan ilgiyi artırmak, hem de kurslarda okuyan öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek amacıyla böyle bir yarışma düzenledik. Bu sıcak yaz gününde tatile gitmeyip camilerde hocalarınızdan istifade etmeyi tercih ettiğiniz için sizlere ve ailelerinize teşekkür ediyorum.”

Yarışmaya Kız Kur’an Kursu öğrencileri kategorisinde 7, Erkek Kur’an Kursu öğrencileri kategorisinde 5 öğrenci katıldı.

Yarışmada Kız Kur’an Kursu öğrencileri kategorisinde birinci olan Hatice YILDIRIM'a ve Erkek Kur’an Kursu Öğrencileri kategorisinde birinci olan Yasin ÖZER'e 100 TL; ikincilere 75'er TL, üçüncülere 50'şer TL ödül verildi.  Yarışmaya katılan diğer öğrencilere de 20' şer tl ödül verildi.