23.10.2018

MÜFTÜLÜK PERSONELİ AYLIK TOPLANTI ÖNCESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Güce ilçemizde görev yapan din gönüllüsü bütün görevliler, İlçe Müftümüz Haydar BEKTAŞOĞLU ve  daire personeli ile aylık mutat toplantı öncesi kahvaltıda bir araya geldiler. Katılımlarından dolayı başta kahvaltının hazırlanmasında gayret gösteren daire çalışanımız Muammer YILMAZ ve kahvaltının, cemisinde tertip edilmesinde öncülük eden imam-hatip Mustafa KEŞKELÇİOĞLU olmak üzere kahvaltıya katılan  tüm personele kahvaltı sonrası teşekkür eden İlçe  Müftümüz: “Cami ve civarında din gönüllüsü olarak görev yapan bizler etrafımızdaki insanlara daha fazla sirayet edebilmek için hal ve kalimizle örneklik teşkil etmeliyiz. Birçok ayrışmalara maruz kalmış toplumumuza karşı, düştüğü bu girdaptan kurtulmasına vesile olacak davranışlar sergilemeliyiz. Kendi aramızda daha fazla kaynaşma ve dayanışma sağlayacak faaliyetlerde bulunmalıyız ki muhatap kitlemize sözümüzü sirayet ettirebilelim. Tertip edilen bu kahvaltı da elbette ki zikredilen bu amaca yöneliktir.  İnşaallah bundan sonra toplantı öncesi personel sabah namazı buluşması ve birlikte kahvaltı yapma faaliyetimizi Gece’de mutad hale getireceğiz. Arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylık ve başarılar dilerim.” dedi.