11.10.2019

İlçe Müftüleri Toplantısı Güce'de Yapıldı

Ekim ayı mutat ilçe müftüler toplantısı Güce’de Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Muhittin Oral, ‘Cami ve Hayat’ temasıyla gerçekleştirilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerini değerlendirerek camilerin hayatın merkezinde olması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Hayatı camiye, camiyi hayata taşımak için Diyanet İşleri Başkanlığının projelerinden ‘Ailece camideyiz’, ‘Sabah namazı buluşmaları’, ‘Hafta sonu cami dersleri’ programlarına değinen Müftü Oral, camilerin işlevselliği için cami görevlilerinin kimlik ve kişiliklerinin de önemli olduğunu belirtti.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, ilçe müftüleri, Personel ve İdari İşler Şube Müdürü Bilal Canan ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Yunus Taşkın katıldı.