03.10.2019

Din Görevlileri Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısında Bir Araya Geldi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Din Görevlileri ile Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 02 Ekim 2019 Çarşamba günü Emekli İlçe Müftüleri Mehmet BAL ve İskender BAL hoca efendilerinde katıldığı bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı .

Müftülük toplantı salonunda ilçemizde görev yapan  din görevlilerinin  katılımıyla saat 10:00’da  Kur’an-ı Kerim  tilaveti ile başlayan toplantı da İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU bir  açılış konuşması yaptı. Müftü BEKTAŞOĞLU  konuşmasında “1986 yılından  itibaren  Camiler haftası olarak kutlanmaya başlanan ve 2003 yılından sonrada Camiler ve Din Görevlileri  Haftası  2011 yılı  itibari ile her  sene bir tema belirlemek sureti ile kutlanan haftanın bu seneki temasının “Cami ve Hayat” olduğunu belirterek haftanın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor ve tüm din görevlisi kardeşlerimizin haftalarını tebrik ediyorum”dedi

.Açılış  konuşmasının ardından Emekli Müftüler Mehmet BAL ve İskender BAL hoca efendiler ilçemizde görev yapan din görevlilerine din hizmetlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi ve tecrübelerinden oluşan  kesitler aktardılar. Oldukça verimli geçen toplantının ardından din hizmetlerinde bulunmuş  ve ahirete irtihal etmiş hocalarımız için Güce Merkez Camiinde hatim okunup dua yapıldı.