08.10.2019

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Emekli Din Görevlilerine Ziyaret

İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle beraberindeki bir heyetle birlikte Güce’de görev yapmış ve hizmet bayrağını, hizmet aşkını kendilerinden sonra gelenlere devrederek emekli olan din görevlilerine  ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU ve beraberindeki heyet hafta dolayısıyla 1960’lı yılların sonlarında Güce’de görev yapmış ve Tirebolu  Aşağıboynuyoğun Köyü Cami’inden emekli olan ve halen o köyde ikamet eden Mustafa KARAKOÇ ile 1985 ile 2006 yılları arasında Güce Merkez Camii’nde görev yapan ve Güce Merkez Camii’nin yeniden inşa edilmesinde büyük çaba sarfeden ve 2006 yılında aynı camiden emekli olan ve halen Tirebolu’da ikamet eden Mustafa YILMAZ hoca efendileri evlerinde   ziyaret edip sohbet etti. İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU emekli hocalara hizmetlerinden dolayı teşekkür edip haftalarını tebrik etti.