05.10.2019

Din Görevlileri Gezi ve Sabah Namazı Buluşmasında Bir Araya Geldiler

Güce Müftülüğü bünyesinde hizmetlerine devam tüm personellerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kaynaşmalarını sağlamak görev aşkı ve heyecanları ile moral ve motivasyonlarını artırmak, il dışından gelip ilçemizde görev yapan personellerimizin yöremizi daha iyi tanımalarına yardımcı olabilmek maksadı ile 03 Ekim 2019 Perşembe günü ilçemiz Çalobası yaylası başta olmak üzere civar yaylaları kapsayan gezi ve piknik programı ile 07 Ekim Pazartesi sabahı Giyimli Mahalle Camii’nde sabah namazı buluşması programı  düzenlendi. Programlara din görevlisi ve idari personel olmak üzere toplam otuz personel katıldı. Programların organizasyonlarını yapan personellerimize ve gittiğimiz yaylalarda bize kapılarını açıp ikramda bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.