14.11.2019

KEŞAP’ta PEYGAMBER SEVGİSİ SALONLARA SIĞMADI.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Keşap İlçe Müftülüğümüz tarafından Keşap Onur Düğün Salonunda Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Doç.Dr. Muhammet YILMAZ ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din-İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA'nın katlımları ile "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans düzenlendi.
Keşap İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ'ın açılış konuşması ile başlayan program Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Keşap İlçe Müftülüğü ilahi korosu grubunun okuduğu ilahiler ve 4-6 yaş grubu öğrencilerinin sunduğu gösteriler konferansa katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.
Yoğun bir katılımın olduğu Konferansımıza konuşmacı olarak katılan Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Muhammet YILMAZ'ın "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans konferansa katılan katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.
Programa Rize Recep Tayyip Erdoğan Ünmiversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Muhammet YILMAZ,D.İ.B Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA,Keşap Belediye Başkan Vekili Ömer DEĞİRMENCİOĞLU,Keşap İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Uğur TEMELCİ,Espiye İlçe Müftüsü Yavuz KOÇAK,Güce İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU,Tirebolu İlçe Müftüsü İdris BAŞKIRAN,Siyasi Parti Temsilcileri,Emekli Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Hüseyin MAYA,Emekli İl Müftüsü Mustafa KOLUKISAOĞLU,Kurum amirleri,Din-Görevlilerimiz ile vatandaşlarımız katıldı.
Program Plaket takdimi ile sona erdi.