21.10.2016

KARGI MAHALLE CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİ

İlçemiz Kargı Mah. Yeni Camii zeminideki Kayma ve duvarlarındaki çatlama nedeniyle ibadete kapatılmıştı, Hayırsever Abdullah GÜNDOĞDU tarafından TDV'ye bağışlanan arsa üzerine Piraziz Müftülüğümüz ve TDV Piraziz şubemizce yeni bir Cami inşaa etme kararı alınarak temel atma töreni İlçe Kaymakamı Hamit GENÇ, Belediye Başkanı Hüseyin GÖRGÜLÜOĞLU, İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ, İlçe Emniyet Amiri Mehmet KAYMAK, İlçe Jandarma Komutanı Fuat GÜNAYDIN, Çevre Köylerin Muhtarları ve halkın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.. İlçe Kaymakamı Hamit GENÇ ve İlçe Belediye Başkanı Hüseyin GÖRGÜLÜOĞLU yaptıklarıkonuşmalarında Camimizin bir an evvel tamamlanarak hizmete açılması temennilerinde bulundular ve İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ'ın duasıyla temel etme töreni sona ermiştir.