Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Giresun İl Müftülüğüne bağlı Mustafa Mert 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri "Tekne orucu" etkinliğiyle Ramazan sevincini yaşadı.
Detay

Giresun İl Müftülüğüne bağlı 15 Temmuz Çıtlakkale 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” düzenledi.
Detay

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Espiye’de düzenlenen programa katıldı.
Detay

Giresun’da konferans veren Türkiye Diyanet Vakfı Zekat Müdürü Selman Aktaş, TDV’nin yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Türkiye’de ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olduğunu vurguladı.
Detay

Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında eğitimlerini sürdüren hafızlık öğrencileri mukabele geleneğini yaşatıyor.