Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Giresun Müftülüğü personeli veri hazırlama ve kontrol işletmeni Eyüp Beyaz’ın annesi Emine Beyaz hayatını kaybetti.
Detay

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun Müftülüğü görevlilerinden imam hatip Şansal Ekiz dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Detay

Giresun Müftülüğü, toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençlik yetiştirilmesi için çalışmalar yapıyor.
Detay

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, camilerin birlik ruhunu yeniden imar etmesi için ‘Sabah Namazı Buluşmaları’nı her ay farklı bir mahalleye taşıyacaklarını belirtti.
Detay

Giresun İl Müftülüğü’nde gerçekleştirilen nikah işlemleri öncesinde yeni evli çiftlerin mutlu bir yuva kurması için manevi rehberlik çalışması başlatıldı.
Detay

Giresun’da sabah namazı buluşmaları başladı. Serpile Hatun Camii’nde gerçekleştirilen buluşmaya üniversiteli gençler yoğun ilgi gösterdiler.
Detay

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, ömürlerini başkalarının iyiliği, yeryüzünün imar ve ıslahı için adayan din görevlilerine plaket takdim etti.