Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Mevlid-i Nebi Haftası konferansı Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda ‘Peygamberimiz ve Aile’ temalı konferans gerçekleştirildi.
Detay

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası açılış programı yürüyüşle başladı. Debboy Mevkiinden Atatürk Meydanı’na gerçekleştirilen yürüyüşte vatandaşlara gül dağıtıldı.
Detay

Hacımiktat Camii’nde Mevlit Kandili Programı gerçekleştirildi. Programa katılan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları vatandaşların Mevlit Kandilini tebrik etti.
Detay

Hac farizasını yerine getirmek isteyen hacı adaylarımızın ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Kasım 2019 tarihinde başlayacaktır...
Detay

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için dua etti.
Detay

İl Müftüsü Muhittin Oral, ‘Cami ve Hayat’ temasıyla gerçekleştirilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerini değerlendirerek camilerin hayatın merkezinde olması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.