04.04.2016

Baş Sağlığı Mesajı

1992  Görele doğumlu olan Bekir Kelleci, Mardin ili Nusaybin ilçesinde sürdürülen Atmaca-7 Operasyonu sırasında 02 Nisan 2016 tarihinde, insanlıktan nasibini alamamış, hiçbir değere sahip olmadığı anlaşılan, vicdani duygulardan yoksun ve bu millete ihanet eden bazı kişi ya da kişilerce gerçekleştirilen ve kardeşimizin şehadetiyle sonuçlanan bombalı saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyor, şehit olan kardeşimize ve güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.

Bilinmelidir ki, bu aziz vatanda tarih boyunca olduğu gibi bundan sonra da bütün vatandaşlarımız kardeşlik duyguları içinde yaşamaya devam edecek ve hiçbir güç bu milleti birlik ve beraberlik idealinden asla vazgeçiremeyecektir. Bu saldırının, devletimizin dirliğini, milletimizin de bütünlüğünü daha da pekiştireceği şüphesizdir.

Muhittin ORAL

Giresun İl Müftüsü