10.11.2017

Kasım Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Alucra'da Gerçekleştirildi

Kasım ayı İlçe Müftüleri Toplantısı 09 Kasım 2017 Perşembe  günü Alucra İlçe Müftülüğünde İl Müftüsü Muhittin ORAL Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ, 15 İlçe Müftüsü, Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri kısım Şefi Ömer YILMAZ katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda; Merkez ve Köylerde dezavantajlı Vatandaşlar için yapılacak hizmetler, 2017 ve 2018 yılları eylem planları hakkında görüş alışverişi. Yapılan ve yapılması gereken hizmetler, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında yapılan yazışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlar görüşüldü.

Ayrıca yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, ilke ve metot birliğinin sağlanması, teşkilatımızda iletişimin daha iyi seviyeye getirilmesi ve gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantı diğer idari konularda değerlendirmede bulunulmasının ardından sona erdi.

Toplantı sonrası İl Müftüsü Muhittin ORAL, İl Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ, Alucra İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN ve Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi kısım şefi Ömer YILMAZ tarafından Alucra’da hizmet veren 04-06 yaş grubu Kur’an Kursu ziyaret edilerek Kurs öğreticilerinden Kur’an Kursuyla ilgili bilgi aldılar.

Giresun Müftülüğü