08.10.2018

Din hizmetine adanmış ömürler

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, ömürlerini başkalarının iyiliği, yeryüzünün imar ve ıslahı için adayan din görevlilerine plaket takdim etti.

Giresun Müftülüğü Ekim ayı personel toplantısı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kümbet Yaylası’nda gerçekleştirildi.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde belirli bir tema çerçevesinde düzenlediği haftanın bu yılki teması; ‘Din Hizmetine Adanmış Ömürler’ olarak belirlendi.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, İslamiyet’in temsili, güzel ahlakın yaygınlaştırılması ve kötülüklerin engellenmesi için çaba gösteren din görevlilerine teşekkür etti.

Müftü Oral, Bulancak ilçesinde yıllarca Kur’an’a hizmet eden emekli Kur’an kursu öğreticisi Nuri Genç’e, Giresun Merkez Osmaniye Camii emekli imam hatibi Şerif Demir ve halen Keşap ilçesi Kılıçlı Köyü Camii imam hatibi Ziyaittin Özkaya’ya hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp piknik ortamında açık havada yapılan toplantı yemek ikramıyla tamamlandı.

Programa Giresun İl Müftü yardımcıları Murat Mutlu, Yusuf Genç ve din görevlileri katıldı.

Giresun Müftülüğü