09.10.2018

Gençler huzurda buluştu

Giresun’da sabah namazı buluşmaları başladı. Serpile Hatun Camii’nde gerçekleştirilen buluşmaya üniversiteli gençler yoğun ilgi gösterdiler.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Serpile Hatun Camii bünyesinde oluşturulan gençlik merkezinde üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerin artırılmasının hedeflendiğini belirtti.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Serpile Hatun Camii’nde ‘Sabah namazı buluşması’ programı gerçekleştirildi.

Kalplerin mescitlerle olan bağının kopmaması gerektiğini belirten İl Müftüsü Muhittin Oral, camilerin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu ifade etti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fethi Elmas, KYK’lı öğrenciler, din görevlileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen program sonunda çorba ikramı yapıldı.

Giresun Müftülüğü