07.04.2017

Müftülüğümüzce Murat MUTLU Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi.

Yağlıdere Müftülüğünde İki Yıla Aşkın Süredir İlçe Müftüsü Olarak Görev Yapmakta İken Giresun İl Müftü Yardımcılığına Naklen Atanan Murat MUTLU Onuruna Müftülüğümüz Tarafından Veda Yemeği Verildi.

İlçemiz Yeşilbeyaz Restaurantta 03.042017 Pazatesi Akşamı Düzenlenen Programa Yağlıdere Kaymakamı Hasan UĞUZ,Yağlıdere Belediye Başkan Vekili Abdullah ÇAKIR,İlçe Jandarma Komutanı Levent BOZAN,Daire Amirleri,Emekli Din Görevlileri ve Müftülüğümüz Personeli Katıldı.

Sunuculuğunu Akdarı Mahallesi Topçuoğlu Camii İmam Hatibi Yüksel ÇAKIROĞLU'nun Yaptığı Programa Elmabelen Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Erol KANPOLAT'ın Kur'an Tilaveti İle Başlandı.

Programda Personelimiz Adına Söz Alan Üçtepe Beldesi Kozbükü Kur'an Kursu Öğreticisi Salih YILMAZ; "İlçe Müftümüz Murat MUTLU Alçak Gönüllü,Çalışkan Kişiliği İle Bizlere İyi bir Örnek Oluşturdu.Özellikle Kur'an Eğitimi ile İlgili Başarılı Çalışmalar Gerçekleştirdi.Kendisine Bundan Sonraki Görev Hayatında Başarılar Dileyerek Personel Adına Teşekkür Ediyorum" Dedi.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan UĞUZ Konuşmalarında;"Ben İlçe Müftümüz Murat MUTLU ile Kısa Süreli Çalışma İmkanı Buldum.Bu Süre İçerisinde Bende Çok Olumlu İntibalar Bıraktı.Kendisi ile Daha Uzun Süreli Çalışmak İsterdim.Giresun İl Müftü Yardımcılığı Görevinde Kendisine Başarılar Diliyorum" Diyerek Sözlerini Tamamladı.

İlçe Müftüsü Murat MUTLU ise Veda Konuşmasında;"Yağlıdere'de Görev Yaptığım İki Yılı Aşkın Süre Zarfında Gerek Halkımız ile Olsun,Gerek Personelimiz ile Olsun Gayet Uyum İçerisinde Bu Kutsal Görevi Yürüttük. Katılımın Yüksek Olmasından Dolayı Oldukça Memnun Oldum.Bu Programın Düzenlenmesinde Emeği Geçen Tüm Personelimize Teşekkür Ediyorum.Ben Gerek Halkımıza Olsun,Gerek Personelimize Olsun Tüm Haklarımı Helal Ediyorum.Sizlerin de Haklarınızı Helal Etmenizi Diliyorum" Diyerek Sözlerini Tamamladı.

Programın Sonunda Kaymakam Hasan UĞUZ Tarafından Murat MUTLU'ya Personel Adına Hediye Takdim Edildi.