24.05.2017

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Yapıldı.

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Din Görevlileri Etkili Hutbe Sunumu İl Birinciliği Yarışması” 17.05.2017 Çarşamba günü Hacı Miktat Camiinde yapıldı.

Giresun il Müftüsü Muhittin ORAL’ın jüri başkanlığında Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Birinciliği İlçe Müftülüğümüz Personelinden Yazlık Köyü Camii İmam-Hatibi Selman ŞENGÖZ, ikinciliği Dereli ilçe Müftülüğünden katılan Mehmet  Kahraman NAMLI, üçüncülüğü ise Bulancak ilçe Müftülüğünden katılan Turan AKÇAY, Alucra ilçe Müftülüğünden katılan Cihan YABACI elde ettiler.
Yarışmalarda dereceye girenlere İl Müftümüz Muhittin ORAL ve Komisyonda görevli diğer Hocalarımız tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Birinci olan Yazlık Köyü Cami İmam-Hatib’i Selman ŞENGÖZ, 17 Haziran’da, Rize’de yapılacak olan bölge yarışmasında, İlimizi temsil edecek.Müftülüğümüz adına kendisine başarılar diliyoruz.

Yağlıdere İlçe Müftülüğü