20.11.2017

YAĞLIDERE MÜFTÜLÜĞÜ KASIM AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI.

İlçemiz Müftülüğü kasım ayı personel toplantısı 20.11.2017 Pazartesi günü Merkez Kur'an Kursu Toplantı Salonunda İlçe Müftü Vekili Yavuz KOÇAK başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının bir kısmına katılan Yağlıdere Kaymakamı Hasan UĞUZ; personele hitap ederek; Personelden bir takım istek ve temennilerde bulundu. Kaymakam UĞUZ yaptığı konuşmada: Din görevliliğinin çok kutsal bir görev olduğunu, bunun bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini,  camilerimizin düzen ve temizliğine dikkat edilmesini, görev alanlarımızda boşluğa yer verilmemesini, halkımıza daha güzel hizmetler sunabilmek adına neler yapabileceğimiz hakkında bizlerle istişare içerisinde bulunulmasını, ifade ederek tüm görevlilerimize görevlerinde başarılar diledi.

Toplantıda ayrıca;

*Merkez ve köylerde dezavantajlı vatandaşlar için yapılacak hizmetler,

*Camilerin ve eklentilerinin düzen ve temizliği,

*Devlet Memurlarının Şikayet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik ile ilgili personelin bilgilendirilmesi,

*2018 yılı Haftalık izin günlerinin tespiti

*2018 yılı Diyanet Takvinlerinin dağıtılması

* Başkanlık ve mülki amirlerden gelen yazıların tebliğ edilmesi gibi konular ele alındı.