Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İl Müftüsü Muhittin Oral, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında çocukların yaş ve gelişim özelliklerine uygun dini eğitim verildiğini belirterek, kursların yaygınlaşması için yardımsever Giresun halkının desteklerini beklediklerini söyledi.
Detay

Kanaat önderi ve Emekli Kur’an Kursu Öğreticisi Nuri Genç’in kardeşi ve İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç’in amcası Mustafa Genç Hakk’a yürüdü.
Detay

4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, 4 yıldır süren savaş nedeniyle dünyanın en büyük açlık krizlerinden biri ile karşı karşıya kalan Yemen halkına yardım için harçlık biriktirdi.
Detay

Giresun Milletvekili Kadir Aydın ve İl Müftüsü Muhittin Oral, hafızlarla bir araya gelerek hafızlığın gelecek kuşaklara aktarılması için yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.
Detay

Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere meslek dersleri kazanımlarını desteklemek, bilgi, beceri ve yetkinlikleri geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan İmam Hatip öğrencileri dereceye girmek için mücadele ettiler.
Detay

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Salih Dinç Dereli’de son yolculuğuna uğurlandı.