07.09.2018

Müftü Oral yurda döndü

Diyanet İşleri Başkanlığı fetva ve irşat ekibi üyesi olarak 18 Temmuz tarihinde kutsal topraklara giden Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral yurda dönerek görevine başladı.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirildiği kutsal topraklardaki programlarını tamamlayarak yurda döndü. Müftü Oral, kutsal topraklarda yaptığı vazifenin oldukça iyi geçtiğini, huzur içinde görevlerini tamamladıklarını ifade etti.

Müftü Oral, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen irşat hizmetleri çerçevesinde hacılara genel dini konular, Allah ve Resulüne itaat, Allah ve Peygamber sevgisi, ümmet olma bilinci, haccın, birlik ve beraberliğin önemi gibi konularda rehberlik yaptı.

Giresun Müftülüğü