20.09.2018

Beşikten mezara kadar eğitim

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, 4 – 6 yaş Kur’an kurslarının iyi niyetle başlayıp bereketli bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirtti.

Giresun İl Müftülüğü 4 – 6 yaş Kur’an kurslarında yeni eğitim öğretim döneminin en iyi şekilde başlaması için hazırlıklarını tamamladı.

4 – 6 yaş Kur’an kursu öğreticileri için düzenlenen eğitim semineri sertifika töreniyle tamamlandı.

İl Müftüsü Muhittin Oral Kur’an kursu öğreticilerinin mesleki yeterliliklerinin artmasının önemine değinerek, Değirmen taşı gelen mısırı öğüterek una çeviriyor, yukardan bir şey gelmezse taş yine döner ama bu sefer kendini öğütür. Eğitim anlamında insanın da beslenme kaynaklarından istifade edip yenilenmesi gerekiyordedi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Müftü Oral, eğitimlerini tamamlayan Kur’an kursu öğreticilerini tebrik ederek, Allah’ım aldığınız bilgileri bu ümmetin evlatlarına ulaştıracak şekilde size imkân ve gayret nasip eylesin. Hem dilinizin hem gönlünüzün düğümünü çözsün de o evlatlara verilecek mesajı hakkıyla vermiş olalım. Hayırlı uğurlu olsundedi.

10 – 19 Eylül tarihleri arasında Giresun İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerine Eğitim Uzmanı Fatma Kotan, Dr. Gülsüm Ağırakça, Psikolog Esra Albayrak, Doç. Dr. Oğuz Serdar Kesicioğlu katıldı. Rehber öğreticiler Güler Aydınoğlu, Nuran Önal ve Şükran Gürsoy tarafından atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Eğitim seminerinin sonunda öğreticilere sertifikaları takdim edildi.

Giresun Müftülüğü