08.10.2018

Din görevlileri Kızılay’ın yanında

Giresun Kızılay Şube Başkanı Murat Cansız, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ı ziyaret etti.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral Kızılay’ın ülke çapında ve dünya çapında saygın bir kuruluş olduğunu belirterek, “Din görevlileri olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Kızılay Şube Başkanı Murat Cansız ise, “Başta Müftümüz Sayın Muhittin Oral olmak üzere tüm Diyanet çalışanlarının haftası kutlu olsun” dedi.

Ziyaret anısına müftülük personeline karanfil hediye eden Kızılay heyeti Müftülük personelini hafta nedeniyle tebrik etti.

Ziyarete Giresun Kızılay Başkanı Murat Cansız’ın yanı sıra Giresun Üniversitesi Türk Kızılayı Topluluğu Danışman Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Erişgin, Yağlıdere Şube Başkanı Hakan Umar ve gönüllü öğrenciler katıldı.

Giresun Müftülüğü