16.10.2018

Alucra Kaymakamımız Din Görevlileri İle Buluştu

Alucra Kaymakamımız Sayın Aydın GÖÇER, Ekim Ayı Din Görevlileri Toplantısında din görevlileri ile bir araya geldi.

15 Ekim Pazartesi günü Alucra Erkek Hafızlık Kur’an Kursu Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN, merkez ve köylerde görev yapan din görevlileri hazır bulundu.

Karabörk Köyü Kumluk Mah. Camii İmam Hatibi Kadir Alış’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, gündemde yer alan konuların müzakeresiyle devam etti. Toplantıya ilerleyen saatlerde ilçe kaymakamımız Aydın GÖÇER de iştirak etti.  Görevlilerle bir süre hasbihal eden İlçe Kaymakamımız, din görevlilerinin toplum nazarındaki görev ve sorumluluklarının çok ağır olduğunu ifade etti. Toplantı sonrası Hafızlık Kur’an Kursu ve 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzu da ziyaret eden Kaymakamımız,  eğitim faaliyetleri hakkında İlçe Müftümüz Muhammet Salman ve öğreticilerden bilgi aldı. Şuan tadilat çalışmaları devam eden Merkez Büyük Cami’nde incelemelerde de bulunan Kaymakamımız, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla program son buldu.

Bizler de Alucra Müftülüğü olarak, İlçe Kaymakamımız Sayın Aydın GÖÇER’e kıymetli vakitlerini ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Alucra Müftülüğü