19.12.2018

Aralık Ayı Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Alucra Müftülüğünce İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN ‘ın başkanlığında ilçe vaizimiz Ramazan DEMİREL, müftülüğümüz V.H.K.İ memuru Emrah KILIÇKAYA  ve İlçemizin mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan Din Görevlilerinin katılımları ile 18 Aralık 2018 salı günü Merkez Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu toplantı Salonunda din görevlileri toplantısı yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN’ın gündeme dair açıklamaları ile devam etti. Topluma daha iyi bir din hizmeti sunulması noktasında yapılması gereken hususların istişare edildiği toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Alucra Müftülüğü olarak programa katılan herkese teşekkür ediyor, tüm görevlilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.