16.01.2019

2019 Yılı İlk Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Her ay mutat olarak yapılan Alucra Müftülüğü Din Görevlileri toplantısı 15.01.2019 Salı günü İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Müftülüğümüz VHKİ Emrah KILIÇKAYA ile merkez ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı. Program İlçemiz Doludere Köyü C. İmam Hatibi Haşim IŞKIN’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra İlçe Müftümüz söz aldı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Karşılıklı görüş alış verişiyle devam eden toplantının sonunda,  Başkanlığımız tarafından Antalya’da düzenlenen 20 ve 21. Dönem Din Görevlileri İstişare Toplantısına katılan imam hatiplerimizden Ömer GÜDÜL, Raşit BÜYÜKTAŞ ve İlyas DURMUŞ katıldıkları seminerle ilgili tecrübe paylaşımında bulundular.

Alucra Müftülüğü olarak toplantıya katılan ve din hizmetine gönül veren tüm meslektaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz.