18.01.2019

4-6 Yaş Kur’an Kursunda Karne Heyecanı

Karne dağıtımı programına İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci ve veliler katıldı. Kurs öğreticileri tarafından öğrenciler için sürpriz hediyeler hazırlandı. Kursa devam 25 öğrencinin ilk dönem belgelerini takdim eden İlçe Müftüsü SALMAN, programa katılan velilere hitap ederken şunları söyledi: “ Çocuklar bizim yarınlarımız. Bu kurslarımızın amacı yarınlarımız olan bu yavrularımızı milli ve manevi duygularla donatıp, onların vatana, millete faydalı birer birey olmalarını sağlamak ve onları her yönden en güzel şekilde eğiterek geleceğe hazırlamak. Bu uğurda her türlü çabayı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yarıyıl tatile giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor kendilerine iyi tatiller diliyorum.”

Kur’an Kursumuzda eğitim iki haftalık yarıyıl tatilinden sonra 04 Şubat pazartesi günü tekrar başlayacak.

Bu vesileyle Alucra Müftülüğü olarak bizler de yarıyıl tatiline giren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı tatiller diliyoruz.

Alucra Müftülüğü