08.04.2019

Alucra Müftülüğünden Kan Bağışı Kampanyası

Alucra Müftülüğü ve Kızılay İşbirliği ile 5 Nisan Cuma günü Merkez Büyük Caminin alt katında, “Kan Ver Bir Hayat Bağışla”  projesi çerçevesinde Cuma namazı çıkışı kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kampanya için erken saatlerde ilçemize gelen Kızılay yetkilileri bağış yapılacak yerde hazırlık yaptılar. Kampanyaya katılım oldukça yüksek olduğu gözlemlendi. Cuma vaazında kampanyayı duyuran İlçe Müftümüz Muhammet Salman: “ Dinimize göre bir cana hayat vermek tüm insanlara hayat vermek gibidir. Bugün bizler de kan vermek suretiyle canlar kurtaralım. Bu kampanyaya destek olalım” şeklinde konuştu.

Alucra Müftülüğü olarak başta Kızılay çalışanları olmak üzere, kan bağışı kampanyasına destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, hastalara acil şifalar diliyoruz.

Alucra Müftülüğü