15.04.2019

Ramazan Öncesi Son Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Alucra İlçe Müftülüğü Ramazan Ayı öncesi Din Görevlileri toplantısı 15 Nisan pazartesi günü Alucra Hafızlık Kur’an Kursu Konferans Salonunda yapıldı.

İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe vaizi Ramazan DEMİREL, VHKİ Osman KAMADAN, merkez ve köylerde görev yapan imam hatip ve müezzinler katıldı.

Gökçebel Köyü Camii İmam Hatibi Kadri KAÇMAZ’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda gündeme ilişkin konular ele alındı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Ramazan Ayı Talimatı ve diğer yazılar müzakere edildi. Toplantının ortalarında internet üzerinden Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ beyefendinin görevlilere hitap ettiği konuşma büyük bir dikkatle izlendi. Toplantının son bölümünde Alucra Toplum Sağlığı Merkezi’nden gelen görevlilerce KKKA hastalığı hakkında görevlilere bilgi verildi.

Karşılıklı fikir alışverişinin akabinde dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Alucra Müftülüğü