30.05.2019

Resim ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Ramazan Ayı münasebetiyle, Alucra Müftülüğü tarafından Ortaokul Öğrencileri arasında "Ramazan ve İnfak" temalı ödüllü resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

Yarışmaya Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden toplam 11 öğrenci katıldı. İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN başkanlığında oluşturulan 7 kişilik yarışma komisyonu tarafından her bir eser tek tek değerlendirildi. Yapılan değerlendirme neticesinde resim kategorisinde Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaoulu 7-B sınıfı öğrencilerinden Gülsüm KARSLIOĞLU, Kompozisyon dalında Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencilerinden Feyza Nur SALMAN birinci oldu.

Her iki dalda da yarışmaya katılan öğrencilere ödülleri Müftülük Makamında İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN ve İlçe Vaizi Ramazan DEMİREL tarafından takdim edildi.

Yarışmada birinci gelen eserler, İl Müftülüğünce yapılacak olan il finalinde Alucra ilçemizi temsil edecek.

Bu vesileyle yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi, onları yarınlara hazırlayan hocalarımıızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Alucra Müftülüğü