14.06.2019

Yaz Kur'an Kursları Semineri Yapıldı.

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan personele yönelik Yaz Kur'an Kursları semineri düzenlendi.

Tirebolu Kur'an Kursu Öğreticisi Bilal YILMAZ tarafından Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu toplantı salonunda verilen seminere İlçe müftümüz Muhammet SALMAN ilçe vaizi Ramazan DEMİREL merkez ve köylerde görev yapan din görevlileri ile Kur'an Kursu öğreticileri katıldı. Merkez Camii müezzin kayyımı Muhammet AH'ın Kur'an tilavetiyle başlayan seminer öncesinde İlçe müftüsü Muhammet SALMAN gündeme dair konular hakkında bilgilendirme yaptı.Daha sonra seminer programı için kürsüye çıkan Bilal YILMAZ Yaz Kur'an Kurslarının çok önemli olduğunu, bu kurslarda takip edilecek metot ve yöntemlerin neler olduğunu hangi hususlara dikkat edilmesi gerektiği konusunda sunum yaptı.Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen seminerin akabinde yapılan ikramlarla program sona erdi.Bu vesile ile Alucra Müftülüğü olarak Yaz Kur'an Kurslarında görev alacak tüm persolemize başarılar diliyor bu kurslarımızın evlatlarımız,vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce ALLAH'tan niyaz ediyoruz.

ALUCRA MÜFTÜLÜĞÜ